Eerste elftal winnaar van toernooi in Losser

Publicatiedatum: 31 augustus 2021

Afgelopen weekend heeft het eerste het voorbereidingstoernooi georganiseerd door de KVV Losser gewonnen. Op vrijdagavond moest er gespeeld worden tegen LSV Lonneker en de organiserende vereniging KVV Losser.
Beide teams zijn ook in de komende competitie tegenstanders van het team. Tegen LSV werd met 3-0 gewonnen, terwijl daarna ook Losser werd verslagen 2-0.

Wedstrijden van zowel vrijdag als het vervolg op zondag duren eenmaal 45 minuten. Op zondagmorgen werd de laatste poulewedstrijd tegen HVV Hengelo met 3-1 gewonnen waardoor het team zich heeft kunnen plaatsen voor de finale. Deze finale werd gespeeld tegen Berghuizen een team dat normaliter in de zaterdagcompetitie uitkomt. In een leuke pot voetbal waren onze jongens uiteindelijk het team dat aan het langste eind trok. Nadat een strafschop van Berghuizen door Diego was gestopt werd het in de allerlaatste minuut 1-0. Vanuit een goed voorgezette cornerbal was het Danny die de beslissende kopbal produceerde. Er werd nog wel afgetrapt maar dat was het dan ook.

Een leuke opsteker dus voor ons eerste.

Realisatie Weland Webdesign

© 2021 Omnisportvereniging Avanti Wilskracht

Social media