Sportclub Overdinkel 1 – Avanti W. 1 | 0-1

Publicatiedatum: 06 september 2021

Als rechtgeaarde en veelal positieve supporter begin je een verhaal met de positieve punten die je uit een wedstrijd kunt halen. In willekeurige volgorde kan ik er enkele noemen over de wedstrijd tegen Sportclub Overdinkel. Het was mooi weer, we hebben gewonnen, de nul gehouden en van de buitenkant gezien geen blessures opgelopen.

Voor de rest is nog te vermelden dat de enige goal in deze wedstrijd werd gescoord door Lars, die met een strak schot de keeper wist te verschalken. Ook de 2-0 had hij op de schoen maar op een voor iedereen onbegrijpelijke manier wist hij de bal toch aan de verkeerde kant van de paal te krijgen. Uiteindelijk werd de overwinning dus verdiend binnen gehengeld met een team dat door diverse oorzaken er redelijk anders uitzag. Goed was het dus allemaal niet. Al was de speelwijze van ons team toch een stuk verzorgder dan dat van onze tegenstander.

Zondag gaat de bekercompetitie verder met een thuiswedstrijd tegen v.v. Rietmolen. Ook zij hebben hun eerste bekerwedstrijd gewonnen en wel met 2-1 van FC ‘t Centrum.

De wedstrijd tegen Rietmolen begint zoals gebruikelijk om 14.00 uur.

Realisatie Weland Webdesign

© 2021 Omnisportvereniging Avanti Wilskracht

Social media