Update. Passend voetbal van start bij Avanti !!

Publicatiedatum: 27 oktober 2021

Op donderdag 28 oktober starten we met passend voetbal op de locatie bij Avanti Wilskracht.
Passend voetbal is voor iedereen in de leeftijd van 8 tot 13 jaar met vormen van autisme en ADHD en/ of problemen op gedragsmatig gebied.
In het voorjaar hebben we een kleine pilot gehouden en deze is zo succesvol geweest dat wij het graag willen voortzetten.

Wat is er nu anders dan bij het reguliere voetbal?:

  • We werken met kleine groepjes
  • De trainer is een voetbal en pedagogisch gekwalificeerd persoon vanuit Sportaal met ervaring met deze doelgroep
  • De trainer wordt ondersteund door meerdere stagiares
  • De tijden, locatie, veld, kleedkamer is altijd dezelfde
  • We proberen ook buiten de punten hierboven zoveel mogelijk structuur aan te bieden.

Kinderen krijgen na een positieve intake een strippenkaart waarmee ze 5 keer gratis kunnen trainen. Wanneer de trainingen van beiden kanten goed bevallen kunnen ze de volgende strippenkaart kopen voor €10,-. Hier zit geen einde aan. Wel wordt er na elke volle strippenkaart gekeken of het kind nog op de goede plek zit.

Om het programma in goede banen te leiden is een intake dus verplicht. Kinderen zonder intake(en dus zonder strippenkaart) worden niet toegelaten. Dit om de veiligheid en de structuur te behouden.
We zouden graag zien dat je kinderen waarvan jij denkt dat het een kandidaat is, informeert over deze mogelijkheid. Ouders/verzorgers kunnen zich dan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. melden.

Realisatie Weland Webdesign

© 2021 Omnisportvereniging Avanti Wilskracht

Social media