Skip to main content

Nieuwe kledingleverancier

Publicatiedatum: 15 oktober 2022

In de zomer hebben we te horen gekregen dat onze huidige wedstrijdkleding op termijn niet meer volledig leverbaar zal zijn. Omdat we als club graag zo uniform mogelijk naar buiten willen treden, hebben we gekeken welke mogelijkheden er voor ons zijn om dat idee vast te kunnen houden. Daarvoor hebben we offertes uitgevraagd bij meerdere partijen en de kwaliteit van de kleding van de beste aanbieder uitgebreid beoordeeld. Afgelopen week hebben we dit traject afgesloten door een overeenkomst te sluiten met Robey Sportswear en Teamsport Fabriek (distributeur). Drukkerij De Kunst blijft onze partner voor het verzorgen van alle sponsoruitingen op de nieuwe kleding. Wij denken dat we daarbij een combinatie hebben gevonden die ons in de komende jaren perfect in de kleren kan steken!

Robey heeft als missie om sportkleding te maken die niet alleen goed zit, maar er ook goed uitziet. Met slimme designs, moderne materialen en een gouden klaver op elke schouder. We zijn blij dat Robey ons de mogelijkheid biedt om zelf een ‘custommade’ shirt te ontwerpen, waarin we een aantal details kunnen opnemen die uniek zijn voor onze club. Naast de wedstrijdshirts hebben we samen een clublijn vastgesteld die per direct beschikbaar is en binnenkort ook via onze eigen webshop leverbaar is.

De overstap naar een nieuw kledingmerk heeft nogal wat voeten in de aarde. In de komende periode wordt een proefshirt geleverd, moet kleding gepast worden, bestaande (en nieuwe) sponsoren benaderd, een webshop gelanceerd, etc. De nieuwe wedstrijdshirts zullen naar verwachting in de winterstop worden uitgeleverd en dan kunnen alle teams in één keer (!) over naar de nieuwe wedstrijdkleding. Al met al een behoorlijke operatie en daarover zullen we jullie in de komende periode meerdere malen informeren. Hieronder alvast een overzicht van een aantal actuele zaken;

Kleding passen

Inmiddels hebben we paskleding voor jong en oud op de club beschikbaar. Op korte termijn ontvangen de begeleiders van alle teams een uitnodiging om kleding te passen en de juiste maten door te geven.

Kledingcommissie

We willen graag een kledingcommissie formeren die ons gaat helpen bij deze hele operatie. De belangrijkste taak van de kledingcommissie wordt de uitgifte, registratie en inname van clubkleding. Normaal gesproken moet daar aan het einde van het seizoen en bij de start van het nieuwe seizoen tijd aan besteed worden. Op dit moment hebben we ook hulp nodig bij het passen van de kleding en het maken van bestellijsten. Lijkt het je leuk om jouw club daarmee te helpen?

Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsoring

De overstap naar andere kleding heeft ook impact op de sponsoring van shirts en andere clubkleding. Voor bestaande sponsoren betekent dat uiteraard dat hun naam ook op die nieuwe kleding komt te staan. Daarnaast hebben zich al een aantal nieuwe sponsoren gemeld en zijn we natuurlijk altijd op zoek naar nieuwe sponsoren. Wat dat betreft ligt er een unieke kans om nu in te stappen! De sponsorcommissie zal op korte termijn contact opnemen met onze bestaande sponsoren. Mochten er in de tussentijd vragen zijn of heb je interesse in onze sponsormogelijkheden?

Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webshop

In onze webshop bieden we kleding aan uit onze exclusieve clublijn, die je met korting kunt bestellen. In de webshop zal naast wedstrijd- en trainingskleding ook een aantal andere items verkrijgbaar zijn, zoals onderkleding, jassen, tassen, paraplus en andere fanartikelen met ons clublogo. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de realisatie van de webshop. Meer info volgt snel!