Skip to main content

Teamindeling JO19, JO17, JO15 en JO13

Publicatiedatum: 20 juli 2023

Bijgaand vinden jullie de teamindeling voor de leeftijdsgroepen JO19, JO17, JO15 en JO13 voor het nieuwe seizoen. De selectieteams teams zijn samengesteld op basis van de prestaties gedurende het seizoen en de input van de trainers en (waar mogelijk) coördinatoren. Voor de recreatieteams is het uitgangspunt om zoveel mogelijk aan te sluiten bij de wensen van de teams om bij elkaar te blijven.

Dit jaar was het samenstellen van de recreatieteams een buitengewoon ingewikkelde puzzel. Naast het grote aantal mutaties in nieuwe en vertrekkende leden, zijn er nog een aantal andere punten waardoor het relatief lang heeft geduurd voordat we iets konden publiceren. Dat gaat dan vooral om het aantal spelers in de verschillende leeftijdsgroepen. In enkele gevallen komt dat zo ongelukkig uit dat er een ‘half elftal’ over blijft; te weinig voor een heel team en te veel om samen te voegen met een ander team. Om het aantal spelers voor alle teams op een acceptabel aantal te krijgen hebben we daarom wat moeten schuiven. We vragen hiervoor jullie begrip, maar kunnen ons ook voorstellen dat een nadere toelichting eventueel gewenst is.

Eventuele vragen over de indeling van de teams kunnen per mail gesteld worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.