Skip to main content

Update wedstrijdkleding Robey

Publicatiedatum: 17 augustus 2023

We hebben wat tegenslagen moeten overwinnen maar inmiddels is de nieuwe wedstrijdkleding van Robey bij ons binnengekomen. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het drukken van de rugnummers en sponsoren en dan kunnen we die prachtig nieuwe tenues eindelijk uitreiken aan de teams. Hieronder alvast een kort een overzicht van de meest actuele punten. Binnenkort ontvangen de leiders van de teams meer uitgebreide informatie over de gang van zaken.

Uitgifte
We willen de nieuwe kleding uitgeven in de week voorafgaand aan de eerste ‘officiële’ wedstrijden op zaterdag 2 september. Het uitgeven van de kleding gaat via de leiders van de teams en zal plaats vinden op dinsdag 29 en/of woensdag 30 en/of donderdag 31 augustus. Op die avonden kan de leider van het team een teamtas ophalen met het nieuwe wedstrijdtenue. Daarvoor willen we dan wel graag de oude kleding van Saller terug ontvangen. Meer informatie hierover volgt binnenkort via de coördinatoren en leiders. Op de eerste wedstrijddag(en) zijn we natuurlijk aanwezig om eventuele maatproblemen gelijk op te kunnen lossen.

Registratie
Nu we als club in één keer overgaan op nieuwe wedstrijdkleding kunnen we ook beter vast leggen wat we allemaal hebben uitgegeven. Het is in het verleden jammer genoeg te vaak voorgekomen dat we kleding niet of niet compleet terug krijgen en dat kunnen we ons niet veroorloven. De (nieuwe) kledingcommissie legt bij de uitgifte vast wat er allemaal meegaat in de teamtas en controleert aan het eind van het seizoen of alles ook weer compleet terug komt.

Webshop
Samen met de introductie van de nieuwe kleding hebben we ook een webshop opgezet. In de webshop zijn diverse artikelen uit onze ‘clublijn’ beschikbaar zoals trainingskleding, presentatiekleding en ook wat casual items. Leden kunnen die artikelen, voorzien van een Avanti-logo, daar met korting bestellen. En als je er als team in zijn geheel netjes bij wil lopen dan kunnen we daar, eventueel samen met een sponsor, een totaal voorstel voor doen met wat extra korting. Het gaat ons er vooral om dat we ons als club uniform en goed presenteren! De webshop komt rond de start van de eerste wedstrijden online via de site van Avanti.

Sponsoring
Er is nog steeds ruimte om bij Avanti een team te sponsoren! Dat kan door het bedrukken van de nieuwe wedstrijdkleding, maar ook door het sponsoren van presentatiekleding, tassen, trainingskleding, etc. Heb je interesse om een team te sponsoren neem dan contact op met onze sponsorcommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij kunnen je precies vertellen wat er allemaal mogelijk is!