Skip to main content

Uitgifte nieuwe wedstrijdkleding

Publicatiedatum: 23 augustus 2023

Met ingang van dit seizoen spelen we onze wedstrijden in de nieuwe kleding van Robey. De custommade shirts zijn geleverd, het drukwerk en de sponsoring zit erop en alles is in teamtassen ingepakt. We zijn dus klaar om de kleding aan de teams uit gaan geven. Hieronder vind je alle info die nodig is om de nieuwe kleding voor je team op te halen.

Enorme opgave
Er liggen 744 nieuwe tenues klaar voor in totaal 56 teams! Tel daar nog een aantal sets met reserveshirts bij op en alle keeperskleding. Dan weet je dat dit een enorme logistieke uitdaging is geweest. Daar komt bij dat we gehoopt hadden al lopende het vorige seizoen in de nieuwe kleding te spelen. Al het ‘passen’ is daarom voor een heel groot deel niet meer actueel. Het kan dus heel goed voorkomen dat er toch ergens een foutje in geslopen is. Mocht dat zo zijn dan vragen we daarvoor op voorhand jullie begrip en lossen we het zo snel mogelijk op.

Kleding passen
Afgelopen seizoen is alle kleding gepast in de verwachting dat we snel in de nieuwe tenues zouden spelen. Omdat de nieuwe kleding pas een paar weken geleden geleverd is, ontbreekt nu de tijd om alles nog een keer te laten passen. We hebben de tijd hard nodig om alle kleding ook van een nummer en sponsoropdruk te voorzien en de teamtassen te vullen. We hebben er daarom voor gekozen om de gepaste maten te laten bij de teams waarvoor ze vorig jaar gepast hebben. De meeste spelers zullen in het afgelopen jaar gegroeid zijn, dus de gepaste maat van vorig jaar zal niet meer passen. Als voorbeeld; zat je vorig jaar in de JO10 en ga je over naar bijvoorbeeld de JO11-2, dan krijg je daar de kleding in de maten die vorig jaar door de JO11-2 zijn gepast. Zo hopen we het grootste deel van de kleding nog steeds goed passend te hebben.

Uitgifte
We geven de teamtassen uit aan de leiders of teamverantwoordelijke van elk team. Je kunt als speler NIET je eigen kleding ophalen. De kleding kan volgens onderstaand schema worden opgehaald;

Dinsdag 29 augustus, tussen 19:00 en 20:00
Mini’s/JO7, JO8, JO9, JO10, JO11 en JO12

Woensdag 30 augustus, tussen 19:00 en 20:00
JO13, JO15, JO17, JO19
MO8, MO13, MO15, MO17, MO19, MO20

Donderdag 31 augustus, tussen 19:00 en 20:00

Alle seniorenteams (met uitzondering van vrijdagavond teams, die uitnodiging volgt nog)

Alle kleding staat per team geregistreerd en we vragen de teamverantwoordelijke te tekenen voor ontvangst. We verzoeken je met klem alleen op de afgesproken avond voor je team te komen. Alleen dan staat je kleding klaar en niet op de andere avonden.

Inleveren oude wedstrijdkleding
Om de nieuwe kleding mee te krijgen verwachten we dat de teamtas met de oude wedstrijdkleding (van Saller) op dezelfde avond weer wordt ingeleverd. Om er voor te zorgen dat iedereen straks in de nieuwe kleding rondloopt, zullen we daar streng op zijn. Dat heeft te maken met de sponsorbijdrage en andere contractuele verplichtingen met de nieuwe kledingleverancier.

De kleding past niet…?
De meeste teams hebben nog een kans om de kleding zelf te passen tijdens (bijvoorbeeld) een trainingsavond. Als er iets niet past of er ontbreekt een maat dan kunnen we dat mogelijk voor de eerste wedstrijd nog oplossen. Op de eerste wedstrijddag is de kledingcommissie sowieso op de club aanwezig om eventuele problemen ter plekke op te lossen met reserveshirts. Tegen inlevering van het ‘onjuiste’ shirt, broekje of een paar sokken (ongebruikt uiteraard) ontvang je dan een exemplaar dat wel past. Ook na de eerste wedstrijd is die mogelijkheid er nog.

Om het voor ons allemaal een beetje overzichtelijk te houden vragen we je om deze ‘maatproblemen’ alleen per mail aan de kledingcommissie te melden. Uiteraard onder vermelding van het betreffende team, de juiste maat, rugnummer, etc. Zodra de kleding klaar is krijg je dan een bericht om het in de kantine op te komen halen. Stuur dan je mail voor een kledingwissel naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met onderstaande info:

Team:

Shirt, verkeerde maat en in te leveren

  • maat en rugnummer:

Shirt, gewenste maat en nieuw af te halen

  • maat en rugnummer*:

Short, verkeer maat:

Short, gewenste maat

*indien mogelijk en/of leverbaar; de kledingcommissie bepaalt het definitieve nummer

Het omruilen van kleding alleen voor een ander rugnummer doen we niet! Als nummer 7 bijvoorbeeld op een maat 164 zit dan is het niet mogelijk een nieuw nummer 7 in maat M te bestellen. Daarvoor zijn de shirts te duur en de voorraad te beperkt.

Nog geen coach of leider…?
Teams die nog geen teamverantwoordelijke hebben of waarvan de leider en trainer nog op vakantie zijn kunnen zich per mail melden tot Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan zoeken we samen een oplossing voor het afhalen van de kleding!

Sponsoring
Als je interesse hebt in het sponsoren van wedstrijdkleding, trainingspakken, tassen, etc voor een team dan vragen we je contact op te nemen met onze sponsorcommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Zij kunnen je precies vertellen wat er allemaal mogelijk is…

Vragen
Heb je nog een dringende vraag die hierboven onvoldoende duidelijk is? Of hebben we iets vergeten te vermelden? Stel je vraag dan aan de kledingcommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

En nogmaals graag jullie geduld en begrip als ergens een foutje is gemaakt…