Teamindeling JO11, JO10, JO9 en JO8

Publicatiedatum: 13 juni 2022

Bijgaand vinden jullie de teamindeling voor de leeftijdsgroepen JO11, JO10, JO9 en JO8 voor het nieuwe seizoen. De teams zijn samengesteld op basis van de prestaties gedurende het seizoen, scoutingslijsten en waar nodig de input van de trainers. Naast deze indelingen worden in de komende periode, maar in ieder geval na 15 juni, de volgende indelingen nog bekend gemaakt:

  • Alle teams JO19, JO17, JO15, JO13 en JO12. 

In de aanloop naar het nieuwe seizoen ontvangt iedereen een uitnodiging van de trainer(s) van het betreffende team voor een informatieavond en een nadere kennismaking.   

Selectieteams JO11-1, JO10-1 en JO9-1    Zie hier de teamindeling.

Om het trainen en spelen in een selectieteam mogelijk te maken doen we ons uiterste best om goede trainers aan te stellen en ook de andere randvoorwaarden, zoals kleding en materiaal, goed geregeld te hebben. Als tegenprestatie verwachten we van de spelers een instelling die past bij het spelen in een prestatieteam. Daarom vragen we de spelers (en ouders) om zich, naast de afspraken die door de trainers worden gemaakt, aan een aantal basisafspraken te houden;

  • Bijwonen van 2 teamtrainingen is verplicht
  • Douchen na de wedstrijd is verplicht, ook vanuit sociaal oogpunt
  • Douchen na de training is, voor zover mogelijk, verplicht
  • Afwezigheid ruim op tijd melden

Eventuele vragen over de indeling van de selectieteams JO11-1, JO10-1 en JO9-1 kunnen gesteld worden via de mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Realisatie Weland Webdesign

© 2023 Omnisportvereniging Avanti Wilskracht

Social media