Na winst op Robur et Velocitas eerste elftal nog in de race voor promotie

Publicatiedatum: 14 juni 2022

Afgelopen zondag heeft het eerste een puike en verdiende overwinning behaald op Robur et Velocitas in Apeldoorn/ Op het fraaie complex van een van de oudste verenigingen van Nederland wisten onze jongens een 2-1 overwinning te behalen. Een overwinning die werd behaald met goed voetbal een zeer sterk collectief en een team dat er helemaal in geloofde. Na de slechte 3e periode in de competitie lijkt het erop dat na de overwinning op Saasveldia en nu de winst op Robur het goede spel van het begin van het seizoen terug is. En dat komt hopelijk woensdagavond ook weer boven drijven.

Tegenstander in Vaassen is KCVO team dat als derde is geëindigd in de derde klasse D. Zij wisten zondag met 1-4 te winnen bij Vogido. Wat we van hen kunnen en mogen verwachten is voor ons nog niet bekend. De technische staf heeft natuurlijk haar huiswerk gedaan en zal op de hoogte zijn van de sterke en eventueel zwakke punten van de tegenstander. Zeker is dat het een wedstrijd is die een winnaar moet opleveren. Want zondag gaat voor een van beiden de strijd verder op neutraal terrein tegen of Wijhe of Reutum.

Er gaat alleen een spelersbus naar Vaassen, deze vertrekt om 17.45 uur vanaf het sportpark. Er zijn misschien nog enkele plaatsen vrij, maar vol is vol.

De wedstrijd in Vaassen begint om 20.00 uur en wordt gespeeld op sportpark De Egelbeek, Kouwenaarspad 42 in 8172 EA Vaassen.

Realisatie Weland Webdesign

© 2023 Omnisportvereniging Avanti Wilskracht

Social media