Beslissingswedstrijd om promotie bij BWO in Hengelo

Publicatiedatum: 17 juni 2022

Door de meer dan verdiende overwinning bij KCVO in Vaassen heeft het eerste elftal zich geplaatst voor de finale om promotie naar de tweede klasse. En niet alleen wij als aanhanger van Avanti W. vonden het een verdiende overwinning. Ook de tegenstander en de plaatselijke pers gaven aan dat er maar een ploeg recht had op de overwinning.

En dan nu de finale a.s. zondag. Een tegenstander die we kennen waar we dit lopende seizoen nog niet van hebben weten te winnen en een team dat ook zeer goed bezig is Reutum. Resultaten in het verleden tellen in dit geval niet. Een finale wedstrijd is een wedstrijd op zich. Beide teams hebben hetzelfde belang, n.l. promoveren. En dat zal ongetwijfeld plaatsvinden met een grote publieke belangstelling. En daar zul je als team op ingesteld moeten zijn, je niet van de wijs laten brengen gewoon je eigen wedstrijd spelen. En dat hebben onze jongens de laatste weken laten zien, een sterk collectief, een geweldige wilskracht en spirit en ook weer voetbal dat we als supporter graag willen zien.

Hoe het ook uitpakt dat we de finale hebben gehaald is al een prestatie op zich. Door diverse oorzaken is de selectie voor en tijdens het seizoen uitgedund, tel daarbij de blessures die er allemaal geweest zijn en dan toch nog dit resultaat. Petje af voor de gehele groep. Nu nog een keer vlammen en dan kan er hopelijk zondagmiddag een feest worden gevierd.

We willen daar met zoveel mogelijk Avanti-supporters langs de lijn staan om onze jongens aan te moedigen! Samen kunnen we voor een geweldige sfeer zorgen en (hopelijk) een fantastisch voetbalfeest beleven. Voor veel vaders waarschijnlijk een prachtig vaderdagcadeau, dus… BE THERE!

Zondag 19 juni 14:00 uur

Avanti – Reutum
Sportpark De Noork (BWO)
Oldenzaalsestraat 518, Hengelo

Graag tot zondag!

Realisatie Weland Webdesign

© 2023 Omnisportvereniging Avanti Wilskracht

Social media