Jeugdcommissie

De jeugdcommissie is voor al onze jeugdleden en hun ouders/verzorgers.

Samen met de diverse andere geledingen binnen de afdeling Voetbal proberen we er voor te zorgen dat kinderen in een veilige en vriendelijke omgeving hun favoriete sport op hun eigen niveau kunnen beoefenen. Het kader waarbinnen we dit proberen te realiseren is uiteengezet in het VTBP (Voetbal Technisch Beleids Plan).

Het belangrijkste uitgangspunt is dat kinderen met plezier hun sport kunnen beoefenen. Respect voor elkaar is dan ook een belangrijke voorwaarde om dit te kunnen realiseren.

Mochten er toch zaken zijn die volgens u niet goed lopen of die we kunnen verbeteren dan horen we dat graag en proberen we dit voor of samen met u op te lossen.

Met de jeugdcommissie vergaderen we iedere tweede maandag van de maand in het clubgebouw. Aanvang van de vergadering is 20.00 uur. Hebt u dringende zaken die u met ons wilt bespreken dan kan dit bij aanvang van de vergadering. Wel horen we dit graag vooraf zodat we voldoende tijd voor u in kunnen ruimen.

We vinden het erg belangrijke uw vragen, opmerkingen en/of suggesties te horen. Deze kunt u mailen naar jeugdcommissievoetbal@avantiwilskracht.nl. U kunt natuurlijk ook altijd rechtstreeks contact opnemen met 1 van de bestuursleden via hun persoonlijke mailadres of per telefoon.

Spreekt het werk van de jeugdcommissie u  aan en zou u ons willen helpen of versterken dan horen wij dat ook graag. Ook binnen de jeugdcommissie hebben we altijd behoefte aan mensen die zich in willen zetten voor de kinderen en de vereniging.

De jeugdcommissie bestaat uit onderstaande leden.

 

Patrick Mensen

Patrick Mensen

Voorzitter jeugdcommissie
0612977210

Hans Bloemsma

Hans Bloemsma

Wedstrijdsecretaris senioren/junioren/pupillen
Coördinator Scheidsrechters
0653368394

Vacant

Vacant

Portefeuillehouder meisjes- en vrouwenvoetbal

Harold Kerver

Harold Kerver

Coördinator JO19, JO17 en JO15
0648945177

Michael Otten

Michael Otten

Coördinator JO13, JO11 en JO10
0638129352

Ferdinand van der Veen

Ferdinand van der Veen

Coördinator JO9, JO8, JO7 en mini's
06-21500440

Jan Riedeman

Jan Riedeman

Secretaris Jeugdcommissie

Eugéne Laarhuis

Eugéne Laarhuis

Coördinator scheidsrechters