Meisjes- en vrouwenvoetbal

altHet Nederlandse meisjes- en vrouwenvoetbal groeit nog steeds. Op dit moment kent de KNVB ruim 153.000 vrouwelijke leden (jaarcijfers september 2016). De voetbalbond heeft als doel in 2017 het meisjes- en vrouwenvoetbal de populairste sport onder deze doelgroep te laten zijn. Het opbouwen begint natuurlijk op de amateurvelden. Avanti Wilskracht wil actief aan deze doelstelling bijdragen.

Binnen onze afdeling voetbal spelen meisjes tussen de jongens. Sinds september 2009 hebben we een specifieke meidenafdeling.
Wil je als meisje of jonge vrouw gaan voetballen bij AW, betekent dit dat je twee keer per week kunt trainen en op zaterdag/zondag een competitiewedstrijd tegen een andere vereniging speelt.
Aan het einde van het seizoen neem je deel aan het eigen AW-toernooi of kun je met je team deelnemen aan toernooien van andere verenigingen. 
Lijkt voetbal je een leuke teamsport, ben je sportief en toon je inzet, dan ben jij van harte welkom. Voetbalervaring is daarbij mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk!

De najaarscompetitie 2017-2018 starten we met ruim 160 meisjes, verdeeld over 11 teams, en een groep ouders die hen bijstaan als leid(st)er, train(st)er, grensrechter, verzorg(st)er, maar vooral enthousiaste supporter! 
 
RESERVEER JE PLEK!!
Voor het seizoen 2017-2018 kun jij je voor alle meisjesteams alvast inschrijven. Stuur een bericht naar onderstaand emailadres en wij bespreken de mogelijkheden. 
VERSTERKING GEZOCHT!!
Onze VR1 zijn goed op dreef en spelen volgend seizoen 4e klasse. Wil jij hen versterken? Meld je aan!
Daarnaast willen we met een VR2 starten. Leeftijd 18 t/m 35 jaar.
 
Interesse?
Wil jij je voetbaltalent verder ontwikkelen, met vriendinnen een team opzetten, een paar keer proeftrainen of meer informatie, neem contact op met Carmen Oostendorp, coördinator meisjes- en vrouwenvoetbal, e-mail carmen.oostendorp@avantiwilskracht.nl
 
3 september 2017
 
Klik hier voor onze sponsorbrochure.
 
 
  

Realisatie Weland Webdesign   |      © 2015-2017 Avanti Wilskracht afdeling voetbal