Technisch Coördinatoren

Het beleidsplan heeft als één van de belangrijkste kernpunten het versterken van het technische kader. Door het aanstellen van gekwalificeerde trainers willen we de randvoorwaarden scheppen om onze jeugdspelers beter op te leiden. Voor het nieuwe seizoen zijn daarom niet alleen een aantal nieuwe jeugdtrainers aangesteld, maar introduceren we ook de nieuwe functie van Technisch Coördinator.

In de afgelopen jaren was de Groepscoördinator verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen een bepaalde leeftijdsgroep. Met de groei van onze vereniging groeide ook het takenpakket van deze functie aanzienlijk. Om voldoende vrijwilligers voor de vereniging te kunnen blijven activeren, is het verkleinen van het takenpakket voor vrijwilligers is één van de speerpunten van het bestuur. Vanaf dit seizoen wordt een deel van de werkzaamheden van de Groepscoördinator daarom overgenomen door een Technisch Coördinator.  

De Technisch Coördinator krijgt de verantwoordelijkheid over de selectieteams van één of meerdere leeftijdsgroepen. Hij is het eerste aanspreekpunt voor de trainers van deze teams en draagt de doelstelling uit het voetbaltechnisch beleidsplan en het jaarplan uit naar de trainers van zijn groep. Ter voorbereiding op wedstrijddagen zorgt hij, indien noodzakelijk, voor overleg met de trainers van zijn groep over de samenstelling van de teamselecties op de wedstrijddag.

Voor het nieuwe seizoen zijn de volgende coördinatoren aangesteld;

  • Technisch Coördinator (TC)                    Leon Schmitz
  • Technisch Coördinator Senioren (TCS)     Eric Otter
  • Technisch Coördinator Junioren (TCJ)      Leon Schmitz (a.i)
  • Technisch Coördinator Pupillen (TCP)       Rutger Bruins

De Technische Coördinatoren maken daarnaast deel uit van de Technische Commissie, waar we jullie ook snel nader over zullen informeren.