Skip to main content

Trainers senioren, seizoen ‘23/’24

Publicatiedatum: 19 januari 2023

Vanaf volgend seizoen spelen we met ons eerste elftal op de zaterdag. Dat betekent dat er wat dingen gaan veranderen, maar gelukkig ook een aantal dingen ‘gewoon’ hetzelfde blijven.

Wat hetzelfde blijft is onze hoofdtrainer! We zijn erg blij dat Remco Dokter heeft aangegeven graag met ons eerste elftal mee te verhuizen naar de zaterdag. Er staat een jonge talentvolle groep, waar nog best wat rek in zit. Met de start van de tweede seizoenshelft voor de deur kijken we weer omhoog richting de top van de ranglijst en daarvoor willen we zo lang mogelijk mee strijden. Aan het einde van het seizoen blijkt dan vanzelf op welk niveau we ‘horizontaal’ naar de zaterdag overstappen.

Wat ook hetzelfde blijft is dat Marco Klaver ons tweede team op de zondag onder zijn hoede houdt. De samenstelling van het tweede team zal grotendeels ongewijzigd blijven en aangevuld worden met een klein aantal spelers van ons eerste die op de zondag willen blijven. Dat betekent dat ons tweede volgend seizoen sowieso op een mooi niveau kan blijven spelen.

De verandering van speeldag brengt met zich mee dat er op de zaterdag nog een extra selectieteam bij komt. Naast de overstap van het eerste gaan we ook een nieuw Zaterdag 2-selectieteam maken. Dat team wordt een jong opleidingsteam om talentvolle spelers verder te helpen in hun ontwikkeling en klaar te stomen voor de stap naar ons eerste elftal. Het doet ons erg goed dat we Sander Rosink hebben kunnen strikken om volgend seizoen de overstap te maken van de JO19-1 naar ons nieuwe Zaterdag 2 team.

Op dit moment zijn we druk bezig met het vormen van de spelersgroep voor de nieuwe Zaterdag 2-selectie. De doelstelling voor dit nieuwe team is om met een jonge spelersgroep (indicatie O23) uit te komen in de A-categorie. Dat betekent dat dit team uit gaat komen in de reguliere tweede klasse, vergelijkbaar met het niveau van ons tweede team op de zondag. Het ligt voor de hand dat een groot deel van de huidige JO19-1 doorschuift naar dit nieuwe team, maar we zoeken ook nadrukkelijk naar andere ambitieuze spelers die graag selectievoetbal willen spelen op de zaterdag. Daarvoor zijn al een aantal spelers benaderd, maar de groep kan nog wat versterking gebruiken.

Als je interesse (en de kwaliteiten) hebt om in de nieuwe Zaterdag 2 te spelen kun je ook zelf contact opnemen met Sander Rosink of de Technische Commissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).